Cloud Computing geaccrediteerd

CCC Accredited Training Partner

Sinds vandaag zijn wij Accredited Training Partner van de Cloud Credential Council (CCC). Met deze stap breiden we ons opleidingsportfolio uit met 10 nieuwe opleidingen op het gebied van cloud computing.

Al deze opleidingen zijn leveranciersonafhankelijk. Ze zijn dus niet toegewijd aan een bepaald cloudplatform zoals AWS, Azure of Google Cloud. Dat maakt ze interessant en relevant voor een brede groep professionals.

Voor de specialisten, die alle details van een specifiek platform willen kennen, zijn er de platform-specifieke certificeringen van Amazon, Microsoft en Google. Maar voor een steeds grotere groep professionals is het van belang om te weten wat de mogelijkheden van cloud computing zijn.

Wat zijn kenmerken en voordelen van de verschillende cloud-modellen? Maar ook wat zijn de risico’s? Waar moet je op letten op het gebied van beveiliging? Wat zijn de verantwoordelijkheden van zowel de cloud consumer als de cloud provider?

Er zijn certificeringen voor specifieke rollen, zoals developer, administrator, solutions architect en service manager. Maar ook certificeringen gericht op nieuwe technologieën, zoals artificial intelligence, big data, block chain en internet of things.

Vanaf september bieden we deze cursussen aan als Instructor Led (ILT) en Virtual Instructor Led (VILT), maar vanaf nu bieden we deze cursussen al aan als Self Paced (E-Learning) voor iedereen die zijn cloud computing kennis wil uitbreiden vaardigheden.

Onze website zal binnenkort worden bijgewerkt met gedetailleerde informatie over elk van deze cursussen. Neem in de tussentijd contact met ons op als je geïnteresseerd bent in de opties voor zelfstudie en blended learning.