DevOps Culture videoserie

DevOps Culture

In april publiceren we, samen met EXIN, een serie van vier korte video’s (15 min) met de titel ‘4 Steps to Build a High Performing DevOps Culture‘. Hoe creëer je de benodigde mindset en skillset voor een succesvolle transformatie.

Iedere video richt zich op een andere laag: professional, team, value stream en leiderschap. De serie ronden we af met een webinar over DevOps transformatie, waarin we alle lagen samen brengen.

De video’s zullen met enige tussenpauzen worden gepubliceerd op de website van EXIN. U kunt zich nu al abonneren op de video’s via deze link. U ontvangt dan een bericht als een video gepubliceerd is.

Alle inschrijvers ontvangen 10% korting op de DevOps-trainingen van Suerte Academy in 2021. Tevens kunt u geheel vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze ervaren DevOps Coaches aanvragen.

Na enige tijd zullen de video’s ook op deze website te bekijken zijn. Ook zullen we bij iedere video extra informatie en handige tips presenteren. Klik op onderstaande link voor een beschrijving van de video’s.