E-Learning Organisational Change

E-Learning Organisational Change

Wat is organisational change management? Volg onze nieuwe e-learning OCM Foundation en leer in je eigen tijd en tempo alle ‘ins and outs’ over dit prachtige onderwerp. Met altijd een ervaren instructeur op de achtergrond om je te ondersteunen tijdens jouw studie.

Na het volgen van de e-learning ben je klaar om het Change Management Foundation examen van APMG International te doen en hun officiële certificering te ontvangen.

Deze e-learning is gebaseerd op de officiële Change Management Body of Knowledge van het Change Management Institute (CMI). Dit is een van de leidende organisaties in de wereld op het gebeid van verandermanagement. Er zijn 24 lessen verdeeld over 4 modules (ga naar de e-learning voor meer detail):

  • Change and the Individual
  • Change and the organisation
  • Communication and stakeholder engagement
  • Change management practices

En een van onze ervaren trainers zal gedurende de hele cursus beschikbaar zijn om je te begeleiden met feedback op je opdrachten en al je vragen te beantwoorden. Hiermee krijg je een persoonlijke begeleider, zodat je het maximale uit de e-learning kunt halen.

We hebben nu een speciale aanbieding voor je. Bij het boeken van de e-learning ontvangt u tevens de e-bookversie van ‘The Effective Change Managers Handbook‘. Hierin staan nog veel meer best practices dan in de e-learning alleen en wat voor het examen vereist is.

Je kunt de e-learning direct op ons e-learning platform boeken met PayPal of je abonneren via onze website en dan geven wij je toegang. Kosten bedragen slechts € 199,- voor de e-learning en € 199,- voor het examen.