Praktische opleiding tot regisseur

Gecertificeerd Praktisch Regisseur

Samen met AltijdContinuiteit hebben we op 27 november 2020 ‘Regiewijzers’ gelanceerd. Onder dit label bieden we samen diverse diensten op het gebied van regie aan.

Zoals de opleiding tot Gecertificeerd Praktisch Regisseur (GPR). In het leertraject ligt er veel focus op de persoonlijke en organiserende vaardigheden van een regisseur. Deze vaardigheden worden aan de hand van concrete praktijkcases getraind.

Wij zien een toenemende vraag om mensen in organisaties met een regisseursrol praktisch wegwijs te maken op het gebied van regisseren. En dan bedoelen we het regisseren van vraag naar en aanbod van IT-diensten.

Daarom hebben wij de ‘Regiewegwijzer’ ontwikkeld, aan de hand waarvan wij samen met mensen in een regisseursrol hen te volgen ‘Regiepad’ bepalen.

Gedurende dit Regiepad worden mensen aan de hand van hun of onze praktijkcases getraind en begeleid door ervaren trainers. Aan het eind van dit regiepad mag men zichzelf Gecertificeerd Praktisch Regisseur (GPR) noemen.

In-company biedt de mogelijkheid om voor de opleiding een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie.