Home » Opleidingen » Agile Scrum Product Owner

Agile Scrum Product Owner

Agile Scrum Product Owner

Bij Agile Scrum Product Owner leer je hoe je de levenscyclus van het product of dienst beheerst en hoe je maximale buisiness value genereert.

Wil je als Product Owner de klant nog beter leren begrijpen en je rol als PO naar het team nog beter vervullen. Dan is deze Agile Scrum Product Owner training wat je zoekt.

De Product Owner is in Scrum de rol die de klant vertegenwoordigd. Maakt deel uit van het Scrum team en is verantwoordelijk voor de waarde creatie. Zorgt dat de vereiste functionaliteiten zijn beschreven als user Stories in de Product Backlog en zijn geprioriteerd. De uitdaging van de Product Owner is om de Backlog zodanig op orde te brengen en te houden dat het maximale businesswaarde creëert en dat het team op snelheid blijft.

Een Agile Scrum Product Owner zorgt ervoor dat de opgeleverde producten uit Agile Scrum projecten de meeste waarde toevoegen voor de klant. Om dit te doen, geeft de Product Owner richting, neemt beslissingen en zorgt ervoor dat het Team op de juiste doelstellingen is gericht. De Product Owner is actief, betrokken, communiceert goed en zorgvuldig en luistert naar de argumenten van het Team.

De Product Owner beschrijft de visie, maar ook de grenzen waarbinnen deze visie moet worden gerealiseerd. Dit wordt bereikt door het maken, onderhouden en prioriteren van Product backlog. Het is de verantwoordelijkheid van de Product Owner om ervoor te zorgen dat het project daadwerkelijk waarde creert. Een goede Product owner begrijpt de business en de markt, is de stem van de klant (intern of extern) en beheert de levenscyclus van het product of dienst.

Doelgroep

Je werkt als professional in een organisatie die bezig is met een Agile. Je wilt je verder verdiepen in de Agile-filosofie en Scrummethodologie en als Product Owner aan de slag in je Agile-team en organisatie.

Niveau

HBO

Voorkennis

Voor deze training dient u in het bezit te zijn van het Agile Scrum Foundation certificaat.

Studiebelasting

Voor deze training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 24 uur.

Duur

De opleiding bestaat uit 3 trainingsdagen van 9.00 tot 17.00 uur (waarvan de eerste twee aansluitend en de derde dag na een interval van een of twee weken). Op de laatste middag wordt het examen afgenomen.

Bekijk ons open rooster voor de datum van de eerstvolgende training. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Prijs

€ 1.575,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn ‘all inclusive’, er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Links

Contact

    Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoon    Toelichting