Home » Opleidingen » Artificial Intelligence Foundation]

Artificial Intelligence Foundation

Bij de Artificial Intelligence Foundation training verdiep je je verder in de toepassing van kunstmatige intelligentie en machine learning.

In de training Artificial Intelligence Foundation behandelen we de potentiële voordelen en uitdagingen van ethische en duurzame robuuste kunstmatige intelligentie (AI), bouwen we een toolkit voor machine learning en verkennen we intelligent robotics en agents.

Doelgroep

De Artificial Intelligence Essentials training richt zich op professionals met met interesse in of behoefte aan implementatie van kunstmatige intelligentie en machine learning in een organisatie, met name degenen die werkzaam zijn op gebieden zoals wetenschap, techniek, kennistechnologie, financiën, onderwijs of IT-services.

Resultaat

Kandidaten, die de Artificial Intelligence Foundation training met goed gevolg afronden, kennen de potentiële voordelen en uitdagingen van ethische en duurzame robuuste kunstmatige intelligentie, het basisproces van machine learning, kunnen een toolkit voor machine learning bouwen en begrijpen de uitdagingen en risico’s die gepaard gaan met kunstmatige intelligentie.

Onderwerpen

 • Ethische en duurzame menselijke en kunstmatige intelligentie
 • Kunstmatige intelligentie en robotica
 • De voordelen van kunstmatige intelligentie 
 • Hoe een Machine Learning Toolbox te bouwen
 • De rollen en verantwoordelijkheden van mens en machine

Studiebelasting

Voor de Artificial Intelligence Foundation training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 16 uur (afhankelijk van bestaande kennis). Deze tijd is nodig voor het bestuderen van de stof, het maken van de huiswerkopdrachten en de voorbereiding op het examen.

Voor deze training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 16 uur.

Certificering

De Artificial Intelligence Foundation training bereidt u voor op het officiële Artificial Intelligence Foundation examen van EXIN International. Het examen is met gesloten boek en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Minimaal heeft u 26 correcte antwoorden (65%) nodig om te slagen. Het examen duurt 60 minuten en kan op papier en online afgenomen worden.

Suerte Academy biedt deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.

Na een succesvol afgelegd examen ontvangt u van EXIN het Artificial Intelligence Foundation certificaat.

Duur

De Artificial Intelligence Foundation training duurt 3 trainingsdagen van 09:00 – 17:00 uur. De eerste twee dagen zijn na elkaar, de derde dag is één of twee weken later. Op de laatste dag wordt ’s middags het examen afgenomen.

De eerstvolgende online training vindt plaats van dinsdag 10 oktober t/m donderdag 12 mei 2023.

Bekijk ons open rooster voor de datum van de eerstvolgende training. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Prijs

€ 1.495,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn ‘all inclusive’, er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Bij onze trainingen is het volgende inbegrepen:

 • Uitgebreide trainingsmap
 • Boek ‘Artificial Intelligence, A Modern Approach (3rd edition)’ (Stuart Russell and Peter Norvig)
 • Examen, met examengarantie.
 • Extra cursusmateriaal
 • Goed verzorgde lunch

Deelnemers ontvangen enige tijd voor aanvang van de training het cursusboek en de uitgebreide trainingsmap met presentaties, praktijkopdrachten, casus, voorbeeldexamen en verklarende woordenlijst.

Suerte Academy is aangesloten bij CRKBO, wat betekent je als BTW-vrij organisatie geen BTW hoeft te betalen.

Contact

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...