Home » Opleidingen » DevOps Professional

DevOps Professional

DevOps Professional

Bij DevOps Professional leer je hoe je DevOps processen, cultuur en automatisering kunt implementeren en verbeteren in jouw eigen organisatie.

Eén van de belangrijke drijfveren om te starten met DevOps is de behoefte van organisaties om steeds sneller in te spelen op veranderingen in de markt. Het verhoogt de kwaliteit van de software en standaardiseert de in productie name daarvan. Als onderdeel van DevOps worden zoveel mogelijk processen zoals testing, integration, provisioning en deployment geautomatiseerd.

DevOps practices voegen waarde toe aan organisaties en moet leiden tot een grotere klanttevredenheid. DevOps is een totaalvisie op de gehele keten, vanaf het begin van het ontwikkelproces tot en met de uitrol naar productie en het beheer daarvan. Het is een manier van werken die de tegenstrijdige belangen van de business, ontwikkelaars en beheer binnen een organisatie bij elkaar laat komen.

DevOps richt zich niet alleen op de samenwerking tussen ontwikkeling en operations, maar ook op de benodigde service management processen. In deze training besteden we daarom ook aandacht aan de impact van DevOps op de service management processen.

Doelgroep

De training richt zich op iedereen die werkzaam is in een DevOps-omgeving of in een organisatie die de transitie naar een DevOps-werkwijze overweegt.

Niveau

HBO

Voorkennis

Tijdens de training DevOps Professional worden eerst alle basisbegrippen, principes en key practices van DevOps uitgelegd, alvorens de “Three Ways” in detail worden behandeld. Het is dus niet nodig om eerst de training DevOps Foundation te volgen.

Studiebelasting

Voor deze training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 32 uur voor het lezen van het studieboek ‘The DevOps Handbook’.

Resultaat

Na afronding van deze training kunt u de volgende zaken benoemen en toepassen:

 • Basisbegrippen, principes en key practices van DevOps.
 • Praktische toepassing en adoptie van DevOps in organisaties.
 • De ‘Three Ways’ (Flow, Feedback en Continual Learning and Experimentation).
 • Integratie van security en change management in DevOps.

Duur

De training bestaat uit 3 trainingsdagen van 9.00 tot 17.00 uur (waarvan de eerste twee aansluitend en de derde dag na een interval van een of twee weken). Op de laatste middag wordt het examen afgenomen.

Bekijk ons open rooster voor de datum van de eerstvolgende training. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Prijs

€ 1.575,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn ‘all inclusive’, er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Links

Contact

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting