Home » Opleidingen » ITIL4 Managing Professional

ITIL®4 Managing Professional

ITIL4 Managing Professional

Bij ITIL4 Managing Professional leer je hoe je de nieuwste service management practices in jouw eigen organisatie implementeert en verbetert.

De training ITIL®4 Managing Professional Transition is bedoeld om iedereen die reeds gecertificeerd ITIL v3 Expert is (of minimaal in het bezit is van 17 credits) de gelegenheid te geven om de nieuwe certificering ITIL4 Managing Professional te halen.

De nieuwe concepten en definities van ITIL4 Foundation worden uitgelegd, evenals de verschillen met de vorige versies van ITIL. Ook wordt er stil gestaan bij de praktische toepassing van deze nieuwe concepten.

Tijdens de training worden de sleutelelementen uit ieder van de vier nieuwe ITIL-publicaties behandeld: Create, Deliver & Support, Drive Stakeholder Value, High Velocity IT en Direct, Plan & Improve.

ITIL4 Managing Professional

Doelgroep

Houders van het ITIL v3 Expert certificaat en iedereen die reeds 17 credits in het huidige ITIL v3 Credit Scheme heeft.

Dit laatste betekent concreet dat je wel voldoende Intermediate modules gevolgd moet hebben, maar nog niet de afsluitende Managing Across the Lifecycle module.

Niveau

HBO

Voorkennis

Voor deze training dient de cursist in het bezit te zijn van het ITIL v3 Expert certificaat of tenminste 17 credits in het huidige ITIL v3 Credit Scheme te hebben.

Studiebelasting

Voor deze training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 40 uur.

Resultaat

Na afronding van ITIL4 Managing Professional Transition met het examen heeft u kennis van en inzicht in:

 • de belangrijkste concepten en begrippen met betrekking tot het management van moderne IT-enabled producten en services.
 • hoe verschillende value streams en activiteiten te integreren voor het creëren, leveren en ondersteunen van IT-enabled producten en services, inclusief relevante practices, methoden en tools.
 • typen van engagement en interactie tussen service providers en hun klanten, gebruikers, leveranciers en partners, inclusief belangrijke CX, UX en Journey Mapping concepten.
 • de manieren waarop digitale organisaties en digitale operating modellen functioneren in high velocity omgevingen.
 • de praktische vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van een ‘learning and improving’ IT-organisatie met een sterke en effectieve strategische richting.

Duur

De opleiding bestaat uit 5 trainingsdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De trainingsdagen zijn gespreid over 5 weken (dus 1 dag per week). Op de laatste trainingsdag wordt het examen afgenomen. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Data

De eerstvolgende training start op maandag 1 maart 2021. De volgende (2 t/m 5) trainingsdagen zijn resp. op maandag 8, 15, 22 en 29 (examen) maart 2021. Trainingslocatie is Driebergen-Zeist (op loopafstand van het treinstation). In verband met de huidige situatie rond COVID-19, is er ook de mogelijkheid om de training online te volgen.

ITIL4 Managing Professional Schedule

Prijs

€ 1.995,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn ‘all inclusive’, er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Links

Contact

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting