Home » Opleidingen » Cloud Computing Trainingen

Cloud Computing Trainingen

Artificial Intelligence

Bij de Artificial Intelligence Essentials training leer je de terminologie en basis principes van kunstmatige intelligentie

Tijdens de training behandelen we de verschillende soorten kunstmatige intelligentie, het basisproces van machine learning, de voordelen, uitdagingen en risico’s van kunstmatige intelligentie en de toekomst van kunstmatige intelligentie en de mens op het werk.

Bij de Artificial Intelligence Foundation training verdiep je je verder in de toepassing van kunstmatige intelligentie en machine learning.

Tijdens de training behandelen we de potentiële voordelen en uitdagingen van ethische en duurzame robuuste kunstmatige intelligentie (AI), bouwen we een toolkit voor machine en verkennen we intelligent robotics en agents.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Academy biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van Cloud Computing in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering. Dit omdat de implementatie van Cloud Computing grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.