Home » Opleidingen

Opleidingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Suerte Academy biedt een volledig portfolio aan opleidingen in het open rooster en (maatwerk) in-company programma’s. Hier onder ziet u een overzicht van al onze trainingen.

Op ieder van deze gebieden hebben we trainingen op diverse niveaus die opleiden tot de gelijknamige certificering bij exameninstituten als EXIN, APMG, PeopleCert, DASA, IREB, WCC, ISACA en PECB.

Wat is jouw career path?

Career Path certificeringen helpen professionals voor te bereiden op een rol in een specifiek domein. We kunnen je begeleiden bij het behalen van deze Career Path certificeringen door middel van training en coaching.

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.