Home » Opleidingen » XLA Trainingen

XLA® Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze XLA Trainingen leer je ervaringen van gebruikers en medewerkers te verbeteren door het implementeren van XLA en Experience Management.
In het huidige zakelijke en IT-landschap hebben we meer nodig dan alleen technische output om de tevredenheid van gebruikers en medewerkers te garanderen. We hebben een gestandaardiseerde aanpak nodig om te meten hoe diensten worden ervaren. Dit is waar de Xperience Level Agreement (XLA) in het spel komt.

De XLA is een verbintenis tussen dienstverleners en klanten om de uitkomst van digitale technologie voor mens en bedrijf te optimaliseren. Experience Management (XM) is een reeks activiteiten die een betere ervaring en een grotere zakelijke impact bereiken door samenwerking te stimuleren en te verbeteren.
XLA Trainingen

XLA® Certificering

Met de groeiende populariteit van Experience Management en XLA ontstaan er meerdere certificeringen op dit gebied. Wij leiden zowel op voor de XLA Foundation van XLA Institute en Van Haren Certify als voor de Experience Foundation van Experience Collab en APMG International. We leggen u graag uit wat de verschillende zijn tussen beide certificeringen.

XLA® Foundation

Tijdens de XLA Foundation training behandelen we best practices voor het verbeteren van ervaringen via de Experience Management Journey en XLA, inclusief oefeningen om een overtuigende business case op te bouwen en een actieplan om verder te komen.

Experience Foundation

Tijdens de Experience Foundation training behandelen we het Experience Optimization Framework, de zes fasen (Evangelize, Explore, Envision, Enable, Execute, Embrace), bijhorende concepten en modellen, best practices, methoden, tools en technieken.

Experience Practitioner

Tijdens de Experience Practitioner training behandelen we de XLA Design Methodology; de zes stappen (Experience Now, Experience Ambition, Sentiment Indicators, Other indicators, XLA Scoring en XRM) en zullen we aan de hand van een praktische casus een XLA ontwerpen, implementeren en rapporteren.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van XLA’s in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van XLA’s grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.