Home » Opleidingen » COBIT Trainingen

COBIT® Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze COBIT Trainingen leer je het framework toepassen zodat het de waarde maximaliseert die een organisatie behaalt door het bereiken van haar strategische doelen.
We behandelen hoe je IT-doelen kunt afstemmen op strategische bedrijfsdoelstellingen, inclusief de waarde die wordt afgeleid van IT, de noodzakelijke middelen en potentiële risico's in het proces van het opbouwen van een volwassen relatie tussen het bedrijf en IT.
COBIT® is a registered trademark of ISACA
COBIT Trainingen

COBIT® Certificering

We bieden zowel de allernieuwste COBIT 2019 certificeringen, als de certificeringen van het vorige COBIT5 framework. Wil je meer informatie over de verschillen tussen deze certificeringen? Neem via het formulier, onderaan deze pagina, contact met ons op.

COBIT® 2019 Foundation

Bij de COBIT 2019 Foundation training leer je het framework toepassen zodat het de waarde maximaliseert die een organisatie behaalt door het bereiken van haar strategische doelen.

Tijdens de training krijg je een diepgaander inzicht in het COBIT Framework en de concepten, principes en methodologieën die worden gebruikt om een systeem voor effectief bestuur en management van bedrijfsinformatietechnologie op te zetten, te verbeteren en te onderhouden.

COBIT® 2019 Design & Implementation

Bij de COBIT 2019 Design & Implementation training leer je om programma's voor enterprise governance of IT (EGIT) te begrijpen, ontwerpen en implementeren.

Tijdens de training behandelen we de vaardigheden en kennis om een effectief IT-governancesysteem te ontwerpen en implementeren en verbeteringsprogramma's uit te voeren met het COBIT Design & Implementation programma.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van COBIT in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van COBIT grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.