Home » Platform

Ons platform als basis voor persoonlijke groei

Ons platform staat voor een ‘community’ van mensen, professionals, die bewust bezig zijn met hun persoonlijke groei; en die elkaar hier ontmoeten en ondersteunen. Ieder loopt zijn eigen ontwikkelpad naar zijn/haar top. Ongeacht of zijn/haar traject over het ontwikkelen van kennis, vaardigheden, vitaliteit, identiteit en/of spiritualiteit gaat.

Plaats voor ontmoeting

Het gaat hier niet om een community via Internet. Echt ontmoeten doe je niet via een website. Voor echte verbinding komen mensen fysiek bij elkaar. Door het organiseren van ontmoetingen, bijv. in de vorm van workshops of huiskamerdiners. En door het stimuleren van nieuwe ontmoetingen.

Wij willen een plek bieden waar zowel individuen (particulier en zakelijk), teams en organisaties terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding van hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ieder gaat zijn eigen reis

Individuen, teams en organisaties gaan hun eigen reis, hun eigen expeditie, op zoek naar hun bestemming. En vanuit het Suerte platform kunnen ze steeds een volgende stap zetten. Wij verzorgen als het ware de verschillende basiskampen onderweg.

Hier is de mogelijkheid om bij te tanken, nieuwe energie en inspiratie op te doen, zich te laven. En wellicht zelfs troosten aan de verhalen van anderen. Alvorens een volgende etappe genomen wordt. Zo’n etappe kan op eigen kracht, met anderen en al dan niet onderbegeleiding van een gids of coach.

Platform met groot aanbod

Het platform biedt jou voorzieningen op allerlei gebied: voor het hoofd (mind), voor het hart (heart), voor het lichaam (body), voor de ziel (spirit). Vanuit een overkoepelende holistische visie is er een groot aanbod aan vormen voor persoonlijke ontwikkeling.

We organiseren lezingen, workshops, trainingen en leergangen. Er is gelegenheid voor coaching, intervisie, meditatie, stiltesessies, etc. Maar er is ook gelegenheid om je te verdiepen in gezond eten, en het vergroten van je vitaliteit, energie en belans.

Dit alles vindt plaats vanuit een inspirerende plek in een natuurlijke omgeving (in Driebergen-Zeist). De grote hoeveelheid aan ontwikkelvormen wordt geboden door een grote groep associates die zich aan het platform hebben verbonden.

Lees ook …