Voorwaarden

Hieronder leest u onder welke voorwaarden u in aanmerking komt voor onze examen- en/of doorgangsgarantie.

Examengarantie

Suerte Academy biedt examengarantie bij de meeste van haar trainingen. Dit betekent dat u, mocht u onverhoopt niet slagen voor een examen, u deze zonder extra kosten eenmalig mag herkansen.

Om voor examengarantie in aanmerking te komen dient u alle dagen van de klassikale training aanwezig te zijn geweest, de examenstof aantoonbaar te hebben bestudeerd en alle aangeboden assignments en proefexamens te hebben gemaakt.

Examengarantie geldt uitsluitend voor trainingen die rechtstreeks bij Suerte Academy zijn geboekt. Voor trainingen die via resellers zijn geboekt is examengarantie niet van toepassing, tenzij door de reseller nadrukkelijk anders vermeld.

Doorgangsgarantie

Suerte Academy biedt doorgangsgarantie bij de meeste van haar trainingen. Dit betekent dat trainingen ook bij een zeer beperkt aantal deelnemers wat ons betreft gewoon doorgaan.

Concreet betekent dit dat de training bij 3 of meer deelnemers gewoon plaatsvindt op de aangegeven locatie en in het aantal aangegeven dagen.

Bij 1 of 2 deelnemers nemen we contact met u op om in overleg een passende trainingsvorm te vinden. U moet dan denken aan de training in minder dagen of deels online.