Home » Opleidingen » DevOps Trainingen

DevOps Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze DevOps Trainingen leer je hoe je ontwikkelprocessen van digitale diensten kunt verbeteren en digitale transformatie van organisaties kunt versnellen.
Eén van de belangrijke drijfveren om te starten met DevOps is de behoefte van organisaties om steeds sneller in te spelen op veranderingen in de markt. Het verhoogt de kwaliteit van de software en standaardiseert de in productie name daarvan.

DevOps practices voegen waarde toe aan organisaties en leiden tot een grotere klanttevredenheid. Als onderdeel van DevOps worden zoveel mogelijk processen zoals testing, integration, provisioning en deployment geautomatiseerd.

DevOps Certificering

Er zijn diverse organisaties die DevOps-certificeringen aanbieden, zoals: EXIN, DASA, PeopleCert en het DevOps Institute. Onze trainingen kunnen u voorbereiden op ieder van deze certificeringen. We kijken graag samen met u welke certificering het beste bij u past.

DevOps Foundation

Tijdens de DevOps Foundation training behandelen we de belangrijkste concepten, principes, key practices en de praktische toepasbaarheid van DevOps. We gaan in op de voordelen van DevOps en de verschillen met traditionele werkwijzen. We kijken naar value streams, de deployment pipeline, automatisering en multidisciplinaire teams.

DevOps Professional

Tijdens de DevOps Professional training staan de “Three Ways” centraal. We gaan uitgebreid in op de practices rond flow, feedback en continu leren en experimenteren. Bovendien komen de cruciale onderwerpen van beveiliging in alle fasen en het handhaven van compliance tijdens verandering aan bod.

DevOps Master

Tijdens de DevOps Master training behandelen we de implementatie van continuous delivery, het ontwerp van een DevOps architectuur, de verbetering van producten en processen, hoe gebruik te maken van Lean management en monitoring, de implementatie van cultural change en het vaststellen van volwassenheid.

DevOps Fundamentals

Tijdens de DevOps Fundamentals training behandelen we de historie, principes en voordelen van DevOps. Bespreken we wat DevOps betekent voor individuen, teams en organisaties. Leggen we uit hoe automatisering de manier van werken optimaliseert en versnelt. En benoemen we de kritische succesfactoren voor een DevOps-transformatie.

DevOps Enable & Scale

Tijdens de DevOps Professional Enable & Scale training behandelen we waarom moed, teambuilding, leiderschap en continue verbetering de noodzakelijke vaardigheden zijn. We identificeren evalueren we verschillende soorten ge-drag in een DevOps-omgeving. En herkennen we de signalen die duiden op belemmerin-gen en/of teamdisfuncties.

DevOps Specify & Verify

Tijdens de DevOps Professional Specify & Verify training behandelen we de kennisgebieden: Architectuur en Design, Business Value Optimisation, Business Analyse en Testspecificatie en de noodzaak om deze vaardigheden te hebben binnen het DevOps-team om zo de gewenste waarde, vanuit klantperspectief, te kunnen leveren

DevOps Create & Deliver

De DevOps Professional Create & Deliver training zal pas in de loop van 2024 beschikbaar komen.

Ben je geïnteresseerd in deze training? Stuur ons dan via het contactformulier onder aan deze pagina een bericht.

DevOps Product Owner

Tijdens de DevOps Product Owner training breiden we de traditionele Agile Product Owner-programma's uit en behandelen we de uitgebreide reeks vereisten waarmee de Product Owner wordt geconfronteerd wanneer teams zowel Dev- als Ops-verantwoordelijkheden op zich nemen.

DevOps Leader

Tijdens de DevOps Leader training behandelen we veel best practices, patronen en antipatronen uit de gezichtspunten van organisatiecultuur, verandermanagement, leiderschap, mensen, processen en technologie. We bespreken hoe succesvolle leiderschapsteams, managementstructuren en bestuursmodellen op te zetten.

DevOps Coach

Tijdens de DevOps Coach training leer je individuele coaching, team coaching en het begeleiden van organisaties bij hun ‘DevOps transformation journey'.

The Phoenix Project

Business Simulation

DevOps betekent een significante verandering in cultuur en gedrag en veel organisaties slagen er onvoldoende in dit te realiseren. Deze simulatie kan gebruikt worden om DevOps beter te begrijpen en concrete verbeteracties te identificeren en af te spreken.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van DevOps in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van DevOps grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.