Home » Opleidingen » ISO/IEC 27001 Trainingen

ISO/IEC 27001 Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze ISO/IEC 27001 Trainingen leer je de best practices voor het implementeren en beheren van een Information Security Management System (ISMS) zoals gespecificeerd in ISO/IEC 27001. Evenals de best practices voor de implementatie van de information security controls volgens de elf domeinen van de ISO 27002.
De trainingen helpen ook om te begrijpen hoe ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27002 zich verhouden tot andere normen. Zoals ISO/IEC 27003 (richtlijnen voor de implementatie van een ISMS), ISO/IEC 27004 (meting van informatiebeveiliging) en ISO/IEC 27005 (risicobeheer in informatiebeveiliging).

ISO/IEC 27001 Certificering

Er zijn diverse organisaties die ISO/IEC 27001 certificeringen aanbieden, zoals: APMG, PECB, EXIN en PeopleCert. Onze trainingen kunnen u voorbereiden op ieder van deze certificeringen. We kijken graag samen met u welke certificering het beste bij u past.

ISO/IEC 27001 Foundation

Tijdens de ISO/IEC 27001 Foundation training leer je zowel de best practices voor het implementeren van een Information Security Management System (volgens ISO/IEC 27001) als de best practices voor het implementeren van de information security controls zoals beschreven in ISO/IEC 27002.

ISO/IEC 27001 Practitioner

Tijdens de ISO/IEC 27001 Practitioner training leer je om deze fundamentals toe te passen in echte business scenario’s. Aan de hand van diverse cases wordt gekeken wat de beste wijze van implementeren is en hoe om te gaan met situaties die implementatie bemoeilijken.

ISO/IEC 27001 Auditor

Tijdens de ISO/IEC 27001 Auditor training leer je ...

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van ISO/IEC 27001 in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van ISO/IEC 27001 grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.