Home » Opleidingen » ISO/IEC 27001 Trainingen » ISO/IEC 27001 Practitioner Training

ISO/IEC 27001 Practitioner Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij de ISO/IEC 27001 Practitioner training leer je een Information Security Management System (ISMS) en benodigde security controls te ontwerpen en implementeren.
Tijdens de training brengen we een verdieping aan op de kennis die is opgedaan bij de ISO/IEC 27001 Foundation training. De kandidaat kent de inhoud van de ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27002 standaarden en is bekend met alle onderdelen van het Information Security Management System (ISMS) en de maatregelen van de elf domeinen van ISO/IEC 27002.

€ 1.395,- excl. BTW

2 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

Video

Rooster

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.