Home » Opleidingen » PM2 Trainingen

PM2 Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

PM2 is een projectmanagementmethodologie ontwikkeld door de Europese Commissie en open voor iedereen. Het doel ervan is om projectmanagers in staat te stellen oplossingen en voordelen aan hun organisaties te leveren door de gehele levenscyclus van hun projecten effectief te beheren.
PM2 omvat elementen uit een breed scala aan wereldwijd geaccepteerde best practices op het gebied van projectmanagement. Het is door veel EU-instellingen goedgekeurd als de officiële project management methodologie.

PM2 Certificering

PM2 biedt certificeringen voor zowel project, programma en portfolio management. Ook is er een speciale certificering voor agile project management. Wil je meer weten over de verschillende certificeringen, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

PM2 Foundation

Bij de PM2 Foundation training leer je de belangrijkste principes van PM2 projectmanagement en de gebruikte terminologie, aanpak en technieken.

Tijdens de training behandelen we de sleutelconcepten met betrekking tot PM2, de projectorganisatie en rollen, de werking van fasen van een project en projectplanning. We gaan in op het monitoren en controleren van projecten, het identificeren van risico's en problemen en we besteden aandacht aan veranderings-, kwaliteits- en vereistenbeheer, rapportage, communicatie en stakeholder management

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van PM2 in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van PM2 grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.