Home » Opleidingen » PRINCE2 Trainingen

PRINCE2® Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze PRINCE2 trainingen leer je de best practices voor het managen van projecten, zowel in een 'traditionele' wijze als in een agile werkomgeving.
PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) is een procesgerichte methode voor effectief projectmanagement wat makkelijk geschaald en op maat gemaakt kan worden voor het managen van alle type projecten. U leert deze methode tijdens onze PRINCE2 trainingen.

PRINCE2 is een internationaal erkend product wat als de facto standaard geld voor projectmanagement over de hele wereld. De PRINCE2 methode is in het publiek domein en biedt best practice richtlijnen voor projectmanagement.
PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS

PRINCE2® Certificering

We bieden zowel de PRINCE2 als de PRINCE2 Agile certificeringen aan. U vindt alle trainingen op deze pagina. Als alternatief bieden we ook trainingen voor PM2 en Agile PM aan. Wil je meer informatie over deze certificeringen? Neem via het formulier, onderaan deze pagina, contact met ons op.

PRINCE2® Foundation

Bij de PRINCE2 Foundation training leer je de best practices (principes, thema’s, processen en producten) voor het managen van projecten.

Tijdens de training behandelen we de zeven principes, de zeven thema’s (Business Case, Organisatie, Kwaliteit, Plannen, Risico’s, Wijziging, Voortgang) en de zeven processen (Starting up a Project, Directing a Project, Initiating a Project, Controlling a Stage, Managing Product Delivery, Managing a Stage Boundaries, Closing a Project).

PRINCE2® Practitioner

Bij de PRINCE2 Practitioner training leer je de principes, thema’s, processen en producten in de concrete praktijk te implementeren en toe te passen.

Tijdens de training behandelen we hoe je de principes, thema’s en processen van PRINCE2 toepast op een echt project. De theoretische kennis die je hebt opgedaan tij-dens de Foundation training pas je nu toe op een praktische casus.

PRINCE2® Agile Foundation

Bij de PRINCE2 Agile Foundation training leer je de best practices (principes, thema’s, processen en producten) voor het managen van projecten op een agile wijze.

Tijdens de training behandelen we de basisbegrippen van projectmanagement en agile werken. We leggen uit hoe de principes, thema’s, processen en producten aan/toe te passen zijn in een agile context. We gaan in op de belangrijkste technieken voor een agile werkwijze en benadrukken de belangrijkste aandachtsgebieden.

PRINCE2® Agile Practitioner

Bij de PRINCE2 Agile Practitioner training leer je de principes, thema’s, processen en producten in de concrete praktijk te implementeren en toe te passen.

Tijdens de training behandelen we hoe je de principes, thema’s en processen van PRINCE2 Agile toepast op een echt project. De theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens de Foundation training pas je nu toe op een praktische casus.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van PRINCE2 in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van PRINCE2 grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.