Home » Opleidingen » PRINCE2 Trainingen

PRINCE2® Trainingen

PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments) is een procesgerichte methode voor effectief projectmanagement wat makkelijk geschaald en op maat gemaakt kan worden voor het managen van alle type projecten. U leert deze methode tijdes onze PRINCE2 trainingen.

PRINCE2 is een internationaal erkend product wat als de facto standaard geld voor projectmanagement over de hele wereld. De PRINCE2 methode is in het publiek domein en biedt niet-auteursrechtelijk beschermde best practice richtlijnen voor projectmanagement.

PRINCE2 Trainingen

PRINCE2 Foundation

Tijdens de PRINCE2 Foundation training leert u de theoretische basis van de PRINCE2 methoden inclusief de zeven processen, zeven thema’s en de zeven centrale principes om project volgens PRINCE2 uit te voeren.

PRINCE2 Practitioner

Tijdens de PRINCE2 Practitioner leert u om een project uit te voeren en te leiden in een omgeving waar PRINCE2 wordt gebruikt.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van PRINCE2 in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van PRINCE2 grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.