Home » Werkwijze

Ondersteuning op maat en met de grootste zorg

Het liefst maken we graag persoonlijk met je kennis voordat je deelneemt aan een training of workshop. Dat kan kort telefonisch of door middel van een uitgebreidere intake. Hierdoor leren we de persoon achter de inschrijving kennen, jouw motieven, en kunnen we je goed informeren over onze werkwijze.

Ook helpen we je graag met het vormgeven van jouw persoonlijk ontwikkelplan. We kijken graag samen met jou wat verder dan een individuele training. Wat zijn je ambities op de langere termijn? Waar loop je in werk en/of privé tegenaan? We bieden je graag een individueel coachgesprek om jouw situatie in beeld te brengen.

We werken zowel incompany als met een open rooster. Deze laatste vorm heeft geen vaste dagen. Wanneer er genoeg kandidaten zijn dan plannen we in overleg met jou de training. Dit voorkomt dat we bij te weinig kandidaten de training moeten afzeggen. Meld je dus gewoon aan als je interesse hebt voor een training.

Ons motto is ‘fietsen leer je door te fietsen’. Niet door te praten over fietsen. Kortom: tijdens onze trainingen en workshops gaan we liefst zo concreet mogelijk aan de slag d.m.v. oefeningen en discussies. Dit kan alleen als je je vooraf goed voorbereid. Theorie uit de trainingsmap dient vooraf bestudeerd te zijn. Dan haal je er ook meer uit.

Echt leren en ontwikkelen vereist bewustzijn, reflectie, openheid, kwetsbaarheid en vooral veiligheid. Een omgeving waarin je fouten mag maken, alles kunt delen, jezelf kunt zijn. En vanuit de bereidheid om diep bij jezelf naar binnen te kijken, ook als je niet soms niet blij wordt van wat je dan voelt of ziet.

Wij hanteren een integrale, holistische benadering. Wij brengen de ontwikkeling van vaktechnische als persoonlijke competenties samen. Wij richten ons op de ontwikkeling van het hoofd (mind), het hart (heart), het lichaam (body) èn de ziel (spirit).