Home » Opleidingen

Opleidingen

Suerte Academy biedt een volledig portfolio aan opleidingen in het open rooster en (maatwerk) in-company programma’s. Hier onder ziet u een overzicht van al onze trainingen. Op ieder van deze gebieden hebben we trainingen op diverse niveaus die opleiden tot de gelijknamige certificering bij exameninstituten als EXIN, APMG en PeopleCert.

Onze trainers hebben 10 tot 20 jaar ervaring met implementatie en verbetering van deze best practices en kunnen tappen uit een groot aantal praktijkvoorbeelden. Wij hebben inmiddels ook een groot aantal partnerships met buitenlandse opleiders die ons, vanwege onze ervaring, graag als trainer inzetten.

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen op Foundation niveau ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.