Home » Waarom kiezen voor Suerte?

Waarom kiezen voor Suerte?

Er zijn veel aanbieders van trainingen, workshops, coach en intervisie. Hoe onderscheidt Suerte Academy zich in deze markt van andere organisaties? Waarom zou je voor je volgende stap in persoonlijke ontwikkeling voor ons kiezen?

Ons platform als basis voor persoonlijke groei

Ons platform vertegenwoordigt een ‘gemeenschap’ van IT-professionals, die bewust bezig zijn met hun persoonlijke groei en die elkaar hier ontmoeten en ondersteunen. Onze missie is om IT-professionals naar meesterschap te begeleiden.

Wij willen een plek bieden waar zowel individuen, teams en organisaties terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding van hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit alles vindt plaats vanuit een inspirerende plek in een natuurlijke omgeving (Oud Ade bij Leiden).

Individuen, teams en organisaties gaan hun eigen reis, hun eigen expeditie, op zoek naar hun bestemming. En vanuit het Suerte platform kunnen ze steeds een volgende stap zetten. Wij verzorgen als het ware de verschillende basiskampen onderweg.

Hier is de mogelijkheid om bij te tanken, nieuwe energie en inspiratie op te doen, alvorens een volgende etappe genomen wordt. Zo’n etappe kan op eigen kracht, met anderen en al dan niet onderbegeleiding van een gids of coach.

We organiseren lezingen, workshops, trainingen en leergangen. Er is gelegenheid voor coaching, intervisie, meditatie, stiltesessies, etc. Maar er is ook gelegenheid om je te verdiepen in gezond eten, en het vergroten van je vitaliteit, energie en belans.

Wij gaan voor persoonlijk en ervaringsgericht

Een voor ons heel belangrijke onderscheidende factor is onze persoonlijke werkwijze en individuele benadering. Aansluiten op jouw leervraag, jou persoonlijk kennen, betrokken blijven bij jouw ontwikkeling, dat is wat we willen.

Onze slogan is ‘fietsen leer je door te fietsen, niet door te praten over fietsen’. Tijdens onze trainingen en workshops gaan we liefst zo concreet mogelijk aan de slag d.m.v. oefeningen en discussies. Dit kan alleen als je je vooraf goed voorbereid. Theorie uit de trainingsmap dient vooraf bestudeerd te zijn. Dan haal je er ook meer uit.

Echt leren en ontwikkelen vereist bewustzijn, reflectie, openheid, kwetsbaarheid en vooral veiligheid. Een omgeving waarin je fouten mag maken, alles kunt delen, jezelf kunt zijn. En vanuit de bereidheid om diep bij jezelf naar binnen te kijken, ook als je niet soms niet blij wordt van wat je dan voelt of ziet.

Ondersteuning op maat en met de grootste zorg

We kunnen ons op allerlei manieren flexibel aanpassen aan jouw specifieke wensen. Dit kan gaan over de inhoud van de training (maatwerk, speciale thema’s), over de vorm (klassikaal, online), flexibele mogelijkheden voor examens, facturering, etc.

Het liefst maken we graag persoonlijk met je kennis voordat je deelneemt aan een training of workshop. Dat kan kort telefonisch of door middel van een uitgebreidere intake. Hierdoor leren we de persoon achter de inschrijving kennen, jouw motieven, en kunnen we je goed informeren over onze werkwijze.

Ook helpen we je graag met het vormgeven van jouw persoonlijk ontwikkelplan. We kijken graag samen met jou wat verder dan een individuele training. Wat zijn je ambities op de langere termijn? Waar loop je in werk en/of privé tegenaan? We bieden je graag een individueel coachgesprek om jouw situatie in beeld te brengen.

Trainers en coaches met ervaring in de praktijk

Ervaring is wat centraal staat bij onze trainers en coaches. Geen theoretische verhalen, maar discussies, casussen, oefeningen op basis van de praktijk … hun eigen praktijk. Telkens de aansluiting zoekend bij jouw specifieke situatie.

Onze ervaring gaat tot over de grens. We opereren in diverse landen in Europa, van Scandinavië tot Spanje, en kunnen in meerdere talen en meerdere landen opleidingen verzorgen. Als jouw organisatie internationaal actief is, kan dit een groot voordeel zijn.

Suerte Academy heeft als grote kracht dat haar trainers en coaches zowel ervaring hebben met de ‘harde’ kant (strategie, processen, tools) als ‘zachte’ kant (leiderschap, cultuur, competenties, gedrag) van organisaties.

Contact

    Naam*

    Email*

    Onderwerp

    Bericht

    U kunt hier onze privacyverklaring inzien.