Home » Opleidingen » Agile Scrum Trainingen

Agile Scrum Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze Agile Scrum Trainingen leer door te doen. In kleine stapjes werk je samen met anderen naar het einddoel. In proeftuinen en pilots kijk je naar de ontwikkeling en neemt beslissingen voor de korte termijn. Je stemt dagelijks je werk af in het scrum-team, waar ook de klant deel van uitmaakt.
Een scrum-team gaat ervan uit dat verandering continu plaatsvindt. Agile Scrum betekent dat een team flexibel werkt. Door deze manier van werken kan men steeds weer de koers bijstellen en het product aanpassen. Uiteindelijk levert het team een product van hoogstaande kwaliteit op naar wens van de klant.

Agile Scrum Certificeringen

Onze trainingen kunnen u voorbereiden op ieder van deze certificeringen. We kijken graag samen met u welke certificering het beste bij u past.

Agile Scrum Foundation

Tijdens de training Agile Scrum Foundation introduceren we de basisprincipes van Agile en Scrum en behandelen we de specifieke werkwijze, zoals sprint, rollen en rituelen.

Agile Scrum Master

Tijdens de training Agile Scrum Master wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van scrum master, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Agile Scrum Product Owner

Tijdens de training Agile Scrum Product Owner wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van product owner, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Agile Scrum Coach

Tijdens de training Agile Scrum Coach belichten we de fundamenten van coaching, soorten interventies om teams te stimuleren en het bevorderen van ‘agility’ in de organisatie.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van DevOps in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van DevOps grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon

  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.