Home » Opleidingen » Agile Scrum Trainingen

Agile Scrum Trainingen

Werken volgens Agile Scrum betekent dat je leert door te doen. In kleine stapjes werk je samen met anderen naar het einddoel. In proeftuinen en pilots kijk je naar de ontwikkeling en neemt beslissingen voor de korte termijn. Je stemt dagelijks je werk af in het scrum-team, waar ook de klant deel van uitmaakt. Je leert dit tijdens onze Agile Scrum Trainingen.

Een scrum-team gaat ervan uit dat verandering continu plaatsvindt. Agile Scrum betekent dat een team flexibel werkt. Door deze manier van werken kan men steeds weer de koers bijstellen en het product aanpassen. Uiteindelijk levert het team een product van hoogstaande kwaliteit op naar wens van de klant.

Agile Scrum Trainingen

Agile Scrum Foundation

Tijdens de training Agile Scrum Foundation introduceren we de basisprincipes van Agile en Scrum en behandelen we de specifieke werkwijze, zoals sprint, rollen en rituelen.

Start op 22 maart, 19 april en 24 mei 2021

Agile Scrum Master

Tijdens de training Agile Scrum Master wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van scrum master, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Start op 26 april en 28 juni 2021

Agile Scrum Product Owner

Tijdens de training Agile Scrum Product Owner wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van product owner, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Start op 29 maart en 31 mei 2021

Agile Scrum Coach

Tijdens de training Agile Scrum Coach belichten we de fundamenten van coaching, soorten interventies om teams te stimuleren en het bevorderen van ‘agility’ in de organisatie.

Start bij voldoende aanmeldingen

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van Agile Scrum in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van Agile Scrum grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.