Home » Opleidingen » Agile Scrum Trainingen

Agile Scrum Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze Agile Scrum Trainingen leer je je best practices voor flexibele kort-cyclische productontwikkeling met frequente feedback van de gebruikers.
Werken volgens Agile betekent dat je leert door te doen. In kleine stapjes werk je samen met anderen naar het einddoel. In proeftuinen en pilots kijk je naar de ontwikkeling en neemt beslissingen voor de korte termijn. Je stemt dagelijks je werk af in het scrum-team, waar ook de klant deel van uitmaakt.

Een scrum-team gaat ervan uit dat verandering continu plaatsvindt. Agile betekent dat een team flexibel werkt. Door deze manier van werken kan men steeds weer de koers bijstellen en het product aanpassen. Uiteindelijk levert het team een product van hoogstaande kwaliteit op naar wens van de klant.

Agile Certificeringen

Er zijn diverse organisaties die Agile-certificeringen aanbieden, zoals EXIN, APMG, PeopleCert, Scrum.org, Scrum Alliance en Scaled Agile (SAFe). Onze trainingen kunnen u voorbereiden op ieder van deze certificeringen. We kijken graag samen met u welke certificering het beste bij u past.

Agile Scrum Foundation

Bij de Agile Scrum Foundation training leer je best practices voor flexibele kort-cyclische productontwikkeling met frequente feedback van de gebruikers.

Tijdens de training introduceren we de basisprincipes van Agile en Scrum en behandelen we de specifieke werkwijze, zoals sprint, rollen en rituelen.

Agile Scrum Master

Bij de Agile Scrum Master training leer je vanuit een ondersteunende leiderschapsrol multi-disciplinaire ontwikkelteams beter samenwerken en groeien.

Tijdens de training behandelen we wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van scrum master, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Agile Scrum Product Owner

Bij de Agile Scrum Product Owner training leer je hoe je de levenscyclus van het product of dienst beheerst en hoe je maximale buisiness value genereert.

Tijdens de training behandelen we wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke rol van product owner, qua taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

AgilePM Foundation

Bij de Agile Project Management (AgilePM) Foundation training leer je de flexibiliteit van Agile combineren met een bewezen aanpak voor projectoplevering.

Tijdens de training behandelen we hoe je een goede balans kunt vinden tussen de stan-daarden, nauwgezetheid en zichtbaarheid die nodig is voor goed projectbeheer en de snelheid, verandering en empowerment die Agile biedt.

In-Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van Agile in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van Agile grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.