Home » Opleidingen » Agile Scrum Trainingen » AgilePM Foundation Training

AgilePM Foundation Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij Agile Projet Management (AgilePM) Foundation leer je de flexibiliteit van Agile combineren met een bewezen aanpak voor projectoplevering.
Tijdens de AgilePM training behandelen we hoe je een goede balans kunt vinden tussen de standaarden, nauwgezetheid en zichtbaarheid die nodig is voor goed projectbeheer en de snelheid, verandering en empowerment die Agile biedt.

€ 1.095,- excl. BTW

2 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

VIDEO

Rooster

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.