Home » Opleidingen » BiSL Trainingen

BiSL Trainingen

Business-informatiemanagement (BIM), in Nederland ook wel aangeduid als functioneel beheer en informatiemanagement, benadert de informatievoorziening in een organisatie en de daarvoor te gebruiken IT-middelen vanuit het perspectief van de business-organisatie en de eindgebruikers van de informatiesystemen.

BiSL Trainingen

Deze training is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk zijn voor de informatievoorziening van een organisatie of nauw betrokken zijn bij deze informatievoorziening. Ook is deze training voor iedereen die een rol speelt bij het aansturen of operationaliseren van de IT-dienstverlening vanuit de behoeften van de informatievoorziening.

De opbouw van het BiSL Next-framework is geheel gewijzigd ten opzichte van het oude BiSL-framework. De meeste activiteiten die binnen business-informatiemanagement worden uitgevoerd zijn evenwel niet veranderd, maar deze worden vanuit een ander perspectief bezien en zijn anders gerangschikt. Ook is het framework uitgebreid met activiteiten in het kader van bestuur en strategie.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om voor onze BiSL Trainingen een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van BiSL in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van DevOps grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.