Home » Opleidingen » IACCM Trainingen

IACCM Trainingen

IACCM Trainingen zijn gebaseerd op de contract management best practices van de International Association for Contract & Commercial Management (IACCM).

Onderzoek heeft aangetoond dat contractering en contract management een sterk groeiende interesse van executive management heeft. Een van de redenen hiervoor is de steeds strenger wordende eisen vanuit wet- en regelgeving en de toenemende risico’s die hiermee verbonden zijn. Maar nog meer is het omdat organisaties hun resultaten dienen te verbeteren, willen ze concurrerend en winstgevend zijn en blijven. En contracten vertegenwoordigen geld.

Het gaat niet alleen meer over het hebben van een contract. Het gaat er momenteel steeds meer om dat we de juíste contracten hebben, met de juiste afspraken, zodanig dat deze afgestemd en in lijn zijn met onze mensen, onze processen en onze systemen. Dit vereist dat niet alleen de inkoopafdeling zich met contracten bezig houdt, maar dat alle stakeholders in de organisatie een actieve rol hebben en participeren in het contract proces, zowel tijdens de contractering als nadat de handtekeningen gezet zijn.

Lees ook ons artikel ‘Het belang van integraal contractmanagement‘ op LinkedIn.

Contract Management

IACCM Trainingen

Contract Management Fundamentals

De training Fundamentals of Contract and Commercial Management richt zich op het aanbieden van hedendaagse best practices, waardoor de deelnemers direct na de training op een praktische wijze effectief kunnen participeren in het contract lifecycle proces.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van Contract Management in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering. Dit omdat de implementatie van Contract Management grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.