Home » Opleidingen » XLA Trainingen » Experience Practitioner Training

Experience Practitioner Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij de Experience Practitioner training leer je de XLA Design Methodology toepassen om de beleving van klanten, gebruikers en medewerkers te verbeteren.
Tijdens de training behandelen we we de XLA Design Methodology; de zes stappen (Experience Now, Experience Ambition, Sentiment Indicators, Other indicators, XLA Scoring en XRM) en zullen we aan de hand van een praktische casus een XLA ontwerpen, implementeren en rapporteren.

€ 1.395,- excl. BTW

2 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

XLA

Video

Rooster

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.