Home » Career Paths

Career Paths

EXIN’s Career Path certificeringen helpen professionals om naar een specifieke rol of reeks vaardigheden te werken. Deze loopbaancertificeringen helpen professionals voor te bereiden op een rol in een specifiek domein.

Suerte Academy is geaccrediteerd opleider voor al deze career paths. We kunnen je begeleiden bij het behalen van deze Career Path certificeringen door middel van training en coaching.

Beschikbare Career Paths

Agile Service Manager

Naarmate meer organisaties besluiten agile principes toe te passen, neemt de vraag naar professionals met agile vaardigheden toe. Agile wordt van oudsher geassocieerd met ontwikkelteams, maar nu gaan ook andere afdelingen overeind zitten en merken de voordelen en resultaten van een agile mindset op. De rol van Agile Service Manager is tot stand gekomen door agile principes toe te passen op Service Management. Het veranderen van slechts één van de agile principes in het proces (werkende services in plaats van uitgebreide documentatie) heeft geleid tot een verschuiving in servicebeheer ten goede met meer focus op de klant, meer flexibiliteit en minder verspilling.

Data Protection Officer

De EXIN Data Protection Certification biedt de juiste kennis en competenties voor degenen die een Data Protection Officer willen worden of al zijn, met de juiste internationale erkenning. Wanneer gecertificeerd door EXIN als Data Protection Officer, zijn kandidaten uitgebreid getest, niet alleen op de EU-verordening, maar ook op de competenties om de rol op zich te nemen en de juiste implementatie- en onderhoudsactiviteiten in een organisatie uit te voeren.

Information Security Officer

De Information Security Officer certificering biedt de juiste kennis en competenties voor degenen die ernaar streven een Information Security Officer te worden met de juiste internationale erkenning. Wanneer je door EXIN gecertificeerd bent als Information Security Officer word je niet alleen uitgebreid getest op Information Security Management eisen (gebaseerd op de ISO/IEC 27001 norm), maar ook op nieuwe eisen zoals Data Protection en Business Continuity Management (BCM).

Digital Transformation Officer

De EXIN Digital Transformation Officer-certificering biedt de juiste kennis en vaardigheden voor professionals die Digital Transformation Officer willen worden of al zijn en de juiste internationale erkenning willen behalen. ‘Business as usual’ is een grote vraag wanneer uw organisatie probeert te reageren op een steeds veranderende digitale omgeving. Dit is waar een Digital Transformation Officer (DTO) het verschil kan maken tussen een bedrijf dat de uitdagingen van deze transformatie direct aangaat of een organisatie die achterblijft in de race om gebruik maken van digitalisering.

Service Integration Manager

De EXIN Service Integration Manager Career Path certificering is ontworpen om professionals uit te rusten met de benodigde tools om hun multi-vendor levering van services te beheren. Het intern beheren van meerdere externe softwareleveranciers is inmiddels de norm voor veel organisaties. Er kunnen zich onderweg problemen voordoen, zoals verschillende leveranciers, klanten en interne vereisten. Door een Certified Service Integration Manager te worden, krijgt u de erkenning, vaardigheden en kennis om SIAM of VeriSM met succes te implementeren om een effectieve en naadloze integratie van services end-to-end te beheren, wat resulteert in één zakelijke IT-organisatie.

Secure Cloud Services

De EXIN Certified Integrator Secure Cloud Services-certificering is speciaal in het leven geroepen om professionals een brede achtergrondkennis te geven die nodig is op het gebied van cloudbeveiliging. Dit maakt het ideaal voor mensen die net beginnen op dit gebied en voor professionals die van richting veranderen in hun carrière. De combinatie van de gerelateerde programma’s die bijdragen aan deze certificering leidt tot een sterke basis waarop professionals de rest van hun loopbaan kunnen bouwen.

Agile Service Projects

Je ontvangt het EXIN certificaat Certified Integrator – Agile Service Projects wanneer je in het bezit bent van certificaten in Project Management, EXIN Agile Scrum en (IT) Service Management.

In Company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.