Home » Opleidingen » ITIL4 Trainingen

ITIL®4 Trainingen

ITIL®4 actualiseert IT Service Management door opnieuw vorm te geven aan best practices voor ITSM in de bredere context van klantervaring, waardestromen en digitale transformatie. Een belangrijk onderdeel van de ITIL4 Trainingen is het koppelen van ITIL aan nieuwe werkwijzen, zoals Lean, Agile en DevOps.

ITIL4 is al nu al weer 2 jaar beschikbaar en wordt in de markt goed ontvangen. Vooral de grotere focus op business value, customer experience en digitale transformatie wordt gewaardeerd.

Inmiddels hebben veel mensen de Foundation certificering behaald en zijn ook alle modules voor ITIL4 Managing Professional beschikbaar. Veel ITIL v3 Experts hebben bij ons de ‘bridge training’ naar Managing Professional succesvol afgerond.

ITIL4 Trainingen

ITIL4 Foundation

ITIL4 Foundation is de basistraining voor ITIL-certificering in IT Service Management (ITSM). De training is opgezet als een introductie tot ITIL 4 en biedt een nieuwe kijk op IT Service Management door middel van een Service Value System. 

ITIL4 Managing Professional

De training ITIL4 Managing Professional Transition is bedoeld om iedereen die reeds gecertificeerd ITIL v3 Expert is de gelegenheid te geven om de nieuwe certificering ITIL4 Managing Professional te halen.

Tijdens de training worden de sleutelelementen uit ieder van de vier nieuwe ITIL-publicaties behandeld: Create, Deliver & Support, Drive Stakeholder Value, High Velocity IT en Direct, Plan & Improve.

ITIL4 Strategic Leader

ITIL4 Strategic Leader is een track van twee modules die deel uitmaken van ITIL 4, de nieuwste versie van ITIL. Als ITIL4 Strategic Leader toont u aan dat u uitgebreide kennis heeft hoe ‘digital-enabled services’ de bedrijfsstrategie beïnvloeden en sturen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van ITIL4 in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van ITIL4 grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.