Home » Opleidingen » Lean Trainingen

Lean Trainingen

Bij onze Lean Trainingen leer je de best practices voor customer focus, value stream analysis, flow, pull en continuous improvement. In IT-organisaties staat de klanttevredenheid bovenaan. De medewerkers willen de klant waar voor hun geld bieden en de beste ondersteuning geven aan de bedrijfsprocessen. Ideeën om de bedrijfsprocessen te verbeteren vanaf de werkvloer geven de productiviteit een boost. Medewerkers worden ‘meedenkers’.

Lean IT betekent een efficiëntieslag en gaat ‘verspilling’ van tijd en geld tegen. Aandacht voor de werkprocessen en hoe medewerkers deze uitvoeren en aanpakken komt vooraan te staan. Een IT-organisatie die Lean heeft omarmd kan verbetervoorstellen die zowel van onderaf als van bovenaf komen, met elkaar in overeenstemming brengen.

Lees ook ons artikel ‘Ga voor World Class Performance‘ op LinkedIn.

Continuous Improvement

Lean Trainingen

Lean IT Foundation

Tijdens de training Lean IT Foundation doorloopt u een compleet programma, dat u voorbereidt op het officiële examen. U leert hoe Lean wordt toegepast in de IT-omgeving en welke ‘zachte’ vaardigheden dit van u vraagt.

Lean IT Kaizen Lead

Deze training is gericht op professionals in IT-organisaties om kennis te verkrijgen over Lean en Kaizen, zodat deze kunnen worden ingezet om succesvol verbeteringen door te voeren.

Lean IT Leadership

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wil bekwamen in de leiderschapsprincipes van Lean, zoals deze oorspronkelijk gevormd zijn bij Toyoya.

Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma Orange Belt

Lean Six Sigma Orange Belt

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Consultancy

Suerte Associates biedt consultancy en implementatie services voor de invoering van Lean in uw organisatie. Onze transitiemanagers besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van Lean grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.