Home » Opleidingen » Lean Trainingen » Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij de Lean Six Sigma Yellow Belt training leer je de basisprincipes van Lean Six Sigma en de belangrijkste Lean Six Sigma instrumenten.
Tijdens de training behandelen we het verbeteren van de operationele prestaties binnen een bepaalde afdeling of fabriekslijn. Denk hierbij aan het verkorten van doorlooptijden, het oplossen van problemen of het verbeteren van de kwaliteit. Verbeteringen kunnen betrekking hebben op 5S, het implementeren van visuele managementtechnieken of het bijdragen aan de ontwikkeling van standaarden.

€ 1.095,- excl. BTW

2 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

Video

Rooster

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.