Home » Opleidingen » SIAM Trainingen » SIAM Foundation Training

SIAM® Foundation Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij de SIAM Foundation training leer je best practices voor het integreren van de diensten van meerdere service providers tot end-to-end klantdiensten.
Tijdens de SIAM Foundation training behandelen we de voordelen, uitdagingen en risico’s van de invoering van Service Integration and Management. We gaan in op de diverse leveringsmodellen, rollen en verantwoordelijkheden, implementatiestappen en best practices voor o.a. governance, contracten, processen, meting, tools en cultuur.

€ 1.495,- excl. BTW

3 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

ROOSTER

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.