Home » Opleidingen » SIAM Trainingen

SIAM® Trainingen

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij onze SIAM Trainingen leer je de best practices voor integratie van diensten van meerdere service providers tot end-to-end diensten die waarde toevoegen voor jouw klanten
Service Integration and Management (SIAM) heeft zich ontwikkeld omdat organisaties zich meer en meer bewegen van complete uitbesteding naar één enkele leverancier naar een omgeving met meerdere service providers.

SIAM is ontstaan vanuit de uitdagingen die behoren bij deze complexere leveringsmodellen. Het biedt governance, management, integration, assurance, and coordination om te zorgen dat de klantorganisatie maximale waarde krijgt van haar service providers.
SIAM® is a registered trademark of EXIN

SIAM® Foundation

Tijdens de SIAM Foundation training behandelen we de voordelen, uitdagingen en risico’s van de invoering van Service Integration and Management. We gaan in op de diverse leveringsmodellen, rollen en verantwoordelijkheden, implementatiestappen en best practices voor o.a. governance, contracten, processen, meting, tools en cultuur.

SIAM® Professional

Tijdens de SIAM Professional training staat succesvolle implementatie van SIAM in de praktijk centraal. We doen dit aan de hand van de SIAM Roadmap. We staan uitgebreid stil bij de activiteiten die tijdens ieder van de vier fasen uitgevoerd dienen te worden. We kijken hierbij naar de ‘theorie’ maar vooral naar de uitwerking in de praktijk.

SIAM® Simulation

Het sleutelwoord van SIAM is ‘samenwerken’. Om maximale toegevoegde waarde en klanttevredenheid te bereiken moeten alle partijen in het ecosysteem samenwerken. Maar dat gaat niet vanzelf. Goede samenwerking moet je bouwen. Tijdens de SIAM simulation ‘The Global Games‘ krijg je een beter inzicht hoe dit te doen.

Consultancy

Suerte biedt consultancy, implementatie en training services voor iedere fase van de SIAM Roadmap, van Discovery & Strategy, Plan & Build, Implement tot Run & Improve.

Denk hierbij aan het definiëren van uw SIAM Strategy en Business Case, vaststellen van de SIAM Readiness van uw organisatie, uitvoeren van een Current State Analysis, ontwerpen van SIAM Operating Model en selecteren van uw service integrator en service providers.

Onze transitiemanagers kunnen de implementatie van het nieuwe SIAM Operation Model begeleiden. Zij besteden hierbij veel aandacht aan de organisatorische verandering, omdat de implementatie van SIAM grote impact heeft op alle betrokken stakeholders.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Deze bedrijven gingen u voor

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.