Home » Opleidingen » SIAM Trainingen » SIAM Simulation

SIAM® Simulation

Het sleutelwoord van SIAM is ‘samenwerken’. Om maximale toegevoegde waarde en klanttevredenheid te bereiken moeten alle partijen in het ecosysteem samenwerken. Maar dat gaat niet vanzelf. Goede samenwerking moet je bouwen. Tijdens de simulatie ‘Global Games‘ krijg je een beter inzicht hoe dit te doen.
Tijdens de SIAM Simulation krijgen de deelnemers de instrumenten om onderlinge samenwerking te bouwen, te onderhouden en te verbeteren.

Maatwerk offerte

1 dag

Combinatie mogelijk SIAM Training

Vennemeer 41a, Oud Ade

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.