Home » Opleidingen » SIAM Trainingen » SIAM Professional Training

SIAM® Professional Training

(incl. examen- en doorgangsgarantie)

Bij de SIAM Professional Training leer je hoe je service integratie in jouw organisatie kunt analyseren, ontwerpen, implementeren, bewaken en verbeteren.
Tijdens de training staat succesvolle implementatie van SIAM in de praktijk centraal. We doen dit aan de hand van de SIAM Roadmap. We staan uitgebreid stil bij de activiteiten die tijdens ieder van de vier fasen uitgevoerd dienen te worden. We kijken hierbij naar de ‘theorie’ maar vooral naar de uitwerking in de praktijk.

€ 1.995,- excl. BTW

4 dagen (incl. examen)

Certificering

Vennemeer 41a, Oud Ade

ROOSTER

Geen evenementen gevonden!

E-learning

Via Suerte Online Academy kunt u diverse trainingen ook als e-learning volgen. Hierdoor kunt u in eigen tempo studeren, waar en wanneer u maar wilt. We gebruiken dit ook in combinatie met klassikale trainingen.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.

Contactformulier

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...

  Opleidingsadvies

  Arjan-van-der-Poel-1
  Arjan van der Poel
  Oprichter/eigenaar
  Heeft u behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan snel contact op!
  Waarom kiezen voor suerte?

  Voorwaarden

  Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops.

  Wij bieden deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.