Home » Opleidingen » Artificial Intelligence Essentials]

Artificial Intelligence Essentials

Bij Artificial Intelligence Essentials leer je de terminologie en basis principes van kunstmatige intelligentie.

In de training Artificial Intelligence Essentials behandelen we de verschillende soorten kunstmatige intelligentie, het basisproces van machine learning, de voordelen, uitdagingen en risico’s van kunstmatige intelligentie en de toekomst van kunstmatige intelligentie en de mens op het werk.

Doelgroep

De training Artificial Intelligence Essentials richt zich op professionals met met interesse in of behoefte aan implementatie van kunstmatige intelligentie en machine learning in een organisatie, met name degenen die werkzaam zijn op gebieden zoals wetenschap, techniek, kennistechnologie, financiën, onderwijs of IT-services.

Resultaat

Kandidaten, die de Artificial Intelligence Essentials training met goed gevolg afronden, hebben een basiskennis en begrip van kunstmatige intelligentie, het proces van machine learning, de voordelen, uitdagingen en risico’s van machine learning, de toekomst van mensen en machines op het werk.

Onderwerpen

 • Inleiding en geschiedenis van kunstmatige en menselijke intelligentie
 • Voordelen, uitdagingen en risico’s van kunstmatige intelligentie
 • Het proces van machine learning
 • De toekomst van kunstmatige intelligentie

Studiebelasting

Voor de Artificial Intelligence Essentials training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 8 uur (afhankelijk van bestaande kennis). Deze tijd is nodig voor het bestuderen van de stof, het maken van de huiswerkopdrachten en de voorbereiding op het examen.

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Certificering

De Artificial Intelligence Essentials training bereidt u voor op het officiële Artificial Intelligence Essentials examen van EXIN International. Het examen is met gesloten boek en bestaat uit 20 meerkeuzevragen. Minimaal heeft u 13 correcte antwoorden (65%) nodig om te slagen. Het examen duurt 30 minuten en kan op papier en online afgenomen worden.

Suerte Academy biedt deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.

Na een succesvol afgelegd examen ontvangt u van EXIN het Artificial Intelligence Essentials certificaat. Met dit certificaat kunt u doorstromen naar de Artificial Intelligence Foundation training.

Duur

De Artificial Intelligence Essentials training duurt 1 trainingsdag van 09:00 – 17:00 uur. Het examen vindt op een apart te plannen moment plaats. Online examen doen (via een exam voucher) behoort ook tot de mogelijkheden.

De eerstvolgende online training start op maandag 22 mei 2023.

Bekijk ons open rooster voor de datum van de eerstvolgende training. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Prijs

€ 595,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn ‘all inclusive’, er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Bij onze trainingen is het volgende inbegrepen:

 • Uitgebreide trainingsmap
 • Boek ‘Human + Machine – Reimagining Work in the Age of AI’ (Paul R. Daugherty and H. James Wilson)
 • Examen, met examengarantie
 • Extra cursusmateriaal
 • Goed verzorgde lunch

Deelnemers ontvangen enige tijd voor aanvang van de training het cursusboek en de uitgebreide trainingsmap met presentaties, praktijkopdrachten, casus, voorbeeldexamen en verklarende woordenlijst.

Suerte Academy is aangesloten bij CRKBO, wat betekent je als BTW-vrij organisatie geen BTW hoeft te betalen.

Contact

  Indien u zich wilt inschrijven, meer informatie wilt of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon  Toelichting

  U kunt hier onze privacyverklaring inzien.

  Loading...